Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, pirelli, türk

Türk Pirelli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türk Pirelli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

Türk Pirelli İlköğretim Okulu Hakkında - Türk Pirelli İlköğretim Okulu Tanıtım - Türk Pirelli İlköğretim Okulu Resimleri - Türk Pirelli İlköğretim Okulu İletişim

Türk Pirelli İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Türk Pirelli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Türk Pirelli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Türk Pirelli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Türk Pirelli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Türk Pirelli İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Türk Pirelli İlköğretim Okulu; İzmit merkez ilçe içersinde Saray bahçe Belediyesine bağlı, İzmit’in güneydoğusunda Körfez (42 Evler) Mahallesinde deniz seviyesinde düz bir alana kurulmuştur

Yeni kurulmakta olan mahalle halkının okula kavuşma istekleri üzerine 3,5 hektarlık kooperatif arsası Milli Eğitim emrine tahsis edilmiştir Daha sonra okul arsasının bitişiğinde bulunan boş arsaların istimlak edilmesi sonucunda 10 bin metrekareye çıkarılmıştır

Son durum itibariyle bahçenin dört bir yanı beton duvarlarla çevrili, çevrili olan bu duvarlar yemyeşil çınar, çam ve değişik türde ağaçlarla süslenmiş durumdadır Yaz aylarının sıcak günlerinde öğretmen ve öğrencilerin gölgede oturma ihtiyaçlarına cevap verecek niteliktedir

Oyun alanı olarak ayrılan yerin daha büyük alan kapladığı daha ilk bakışta fark edilir Okul bahçesi asfaltla kaplı olup, okul binalarının ve bahçenin kenarları kaldırım olarak düzenlenmiştir

Türk Pirelli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TÜRK PİRELLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KÖRFEZ M 42 EVLER ŞEHİT REMZİ CAD KOCAELİ
Telefon Numarası: 2623350887
Faks Numarası: 2623351592
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Türk Pirelli İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com