|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, pirelli, türk |
Türk Pirelli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Pirelli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliTürk Pirelli İlköğretim Okulu Hakkında - Türk Pirelli İlköğretim Okulu Tanıtım - Türk Pirelli İlköğretim Okulu Resimleri - Türk Pirelli İlköğretim Okulu İletişim Türk Pirelli İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Türk Pirelli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Türk Pirelli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Türk Pirelli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Türk Pirelli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Türk Pirelli İlköğretim Okulu Tarihçesi: Türk Pirelli İlköğretim Okulu; İzmit merkez ilçe içersinde Saray bahçe Belediyesine bağlı, İzmit’in güneydoğusunda Körfez (42 Evler) Mahallesinde deniz seviyesinde düz bir alana kurulmuştur Yeni kurulmakta olan mahalle halkının okula kavuşma istekleri üzerine 3,5 hektarlık kooperatif arsası Milli Eğitim emrine tahsis edilmiştir Daha sonra okul arsasının bitişiğinde bulunan boş arsaların istimlak edilmesi sonucunda 10 bin metrekareye çıkarılmıştır Son durum itibariyle bahçenin dört bir yanı beton duvarlarla çevrili, çevrili olan bu duvarlar yemyeşil çınar, çam ve değişik türde ağaçlarla süslenmiş durumdadır Yaz aylarının sıcak günlerinde öğretmen ve öğrencilerin gölgede oturma ihtiyaçlarına cevap verecek niteliktedir Oyun alanı olarak ayrılan yerin daha büyük alan kapladığı daha ilk bakışta fark edilir Okul bahçesi asfaltla kaplı olup, okul binalarının ve bahçenin kenarları kaldırım olarak düzenlenmiştir Türk Pirelli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: TÜRK PİRELLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÖRFEZ M 42 EVLER ŞEHİT REMZİ CAD KOCAELİ Telefon Numarası: 2623350887 Faks Numarası: 2623351592 E-mail Adresi: Web Adresi: - Türk Pirelli İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|