|
|
Konu Araçları |
bank, bilgileri, ilköğretim, konya, meram, okulu, vakıf |
Vakıf Bank İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vakıf Bank İlköğretim Okulu Bilgileri Meram KonyaVakıf Bank İlköğretim Okulu Hakkında - Vakıf Bank İlköğretim Okulu Tanıtım - Vakıf Bank İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıf Bank İlköğretim Okulu İletişim Vakıf Bank İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vakıf Bank İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vakıf Bank İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vakıf Bank İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Vakıf Bank İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Vakıf Bank İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: VAKIF BANK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GEÇİT MH ARAPÖLDÜREN CD NO:107 MERAM/KONYA Telefon Numarası: 3323215661 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|