|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
evren, ilköğretim, kenan, marmaris, muğla, okulu |
![]() |
Kenan Evren İlköğretim Okulu Marmaris Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Evren İlköğretim Okulu Marmaris MuğlaKenan Evren İlköğretim Okulu Hakkında - Kenan Evren İlköğretim Okulu Tanıtım - Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri - Kenan Evren İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kenan Evren İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Tarihçesi:1990-1991 Eğitim-Öğretim yılına değin Marmaris Lisesi bünyesinde ortaokul olarak eğitim yapmakta olan kurumumuz , zamanla binanın yetersiz kalması nedeniyle, arsası Milli Eğitim Bakanlığı tarafından istimlak edilmek suretiyle inşa edilmiştir ![]() 1990-1991 Eğitim-Öğretim yılı başında “Atatürk Ortaokulu” adıyla eğitim- öğretime açılan okulumuz daha sonra “Atatürk İlköğretim Okulu” adını almış, ancak ilçe merkezinde bulunan “Atatürk İlköğretim Okulu” ile isim benzerliği çeşitli karışıklıklılara neden olunca ilçemize yerleşen 7 ![]() ![]() 1990-1991 eğitim-öğretim yılında birinci kademeye öğrenci alınmayıp 1991- 1992 yılından itibaren öğrenci alınmaya başlanmıştır ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz 1 Müdür, 2 Müdür Yardımcısı, 49 Öğretmen, 1 Memur, 2 ‘si Kadrolu, 2’si Okul Aile Birliği tarafından çalıştırılan toplam 4 yardımcı Hizmetli Personeli ve 1020 öğrencisiyle 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılına başlamıştır ![]() 1 ![]() 2 ![]() Hazırlık sınıfında 4 olmak üzere toplam 31 şubesi bulunmaktadır ![]() Okulumuzun 1 Bilgisayar, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte bir okul kütüphanesi ve kantini bulunmaktadır ![]() ![]() Bahçemizin oyun alanı 2400 m2 olup gereken alanlar ağaçlandırılmıştır ![]() Kenan Evren İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris Okulun Telefonu: (252) 412 77 12 Okulun Faksı: (252) 413 29 49 Okulun Adresi: Siteler mahallesi İsmet Kamil Öner Caddesi No:1 Okulun Web Adresi: MUĞLA-MARMARİS (Kenan Evren İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: kevren92@gmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|