|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, kemal, namık, okulu, polatlı |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Namık Kemal İlköğretim OkuluTanıtımı - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun 1959 yılında okulun şimdiki yerinde devlet üretme çiftliğine ait olan üç boş müstakil binada bir müdür altı öğretmen ve 150 öğrenci ile eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1978 yılında yapılan girişimler sonucunda okulun şu anki binasının inşaatına başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Bina Durumu : Isınması kaloriferli + doğalgazlı, elektrik ve su şebekesi var ![]() Dersik Durumu : 9 sınıf Atölye Durumu : Yok Spor Salonu : Yok İdare Odaları : Müdür odası-1, Müdür yardımcısı Odası-1, Öğretmenler Odası-1 Bilgisayar Odası : 1 tane bilgisayar laboratuarı var ![]() Hizmetli Odası : Yok Okulun Alanı : 7500 m2 420 m2 bina oturumu Öğretmen Sayısı : 22 - 2 İdareci Öğrenci Sayısı : Erkek 250, Kız 257 Toplam 507 Şube Sayısı : 18 İlköğretim, 2 Anasınıfı Anasınıfı Öğrenci Sayısı : 25 Okul Binası İle İlgili Sorunlar : Okulumuz eski bir bina olduğundan ve mahallenin hızlı bir şekilde gelişmesinden dolayı yetersiz kalmaktadır ![]() ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu; öğrencilerimize iyi vatandaş olmaları için gerekli bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak ![]() ![]() Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmenin ışığında tarihini bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk miletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, görev ve sorumluluğunu bilen, bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞEHİTLİK MAH ![]() Telefon Numarası: 3126212636 Faks Numarası: 3126212636 E-mail Adresi: namikkemal@mynet ![]() Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Namık Kemal İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|