Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, ilköğretim, kemal, namık, okulu, polatlı

Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Namık Kemal İlköğretim OkuluTanıtımı - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuzun 1959 yılında okulun şimdiki yerinde devlet üretme çiftliğine ait olan üç boş müstakil binada bir müdür altı öğretmen ve 150 öğrenci ile eğitim öğretime başlamıştır Bakanlık onayı ile okulun adı NAMIK KEMAL İLKOKULU olarak adlandırılıştır

1978 yılında yapılan girişimler sonucunda okulun şu anki binasının inşaatına başlanmıştır İnşaat 1982 yılı Şubat ayında bitirilerek aynı tarihte eğitim öğretime geçmiştir 1996-1997 yılından itibaren okulumuz ilköğretim okulu olarak eğitim öğretim yapılmaktadır

OKULUN ÖZELLİKLERİ

Okulun Bina Durumu : Isınması kaloriferli + doğalgazlı, elektrik ve su şebekesi var

Dersik Durumu : 9 sınıf

Atölye Durumu : Yok

Spor Salonu : Yok

İdare Odaları : Müdür odası-1, Müdür yardımcısı Odası-1, Öğretmenler Odası-1

Bilgisayar Odası : 1 tane bilgisayar laboratuarı var

Hizmetli Odası : Yok

Okulun Alanı : 7500 m2 420 m2 bina oturumu

Öğretmen Sayısı : 22 - 2 İdareci

Öğrenci Sayısı : Erkek 250, Kız 257 Toplam 507

Şube Sayısı : 18 İlköğretim, 2 Anasınıfı

Anasınıfı Öğrenci Sayısı : 25

Okul Binası İle İlgili Sorunlar : Okulumuz eski bir bina olduğundan ve mahallenin hızlı bir şekilde gelişmesinden dolayı yetersiz kalmaktadır Ek bir bina yapılmasında fayda vardır

Namık Kemal İlköğretim Okulu; öğrencilerimize iyi vatandaş olmaları için gerekli bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, demokrasi ve insan hakları bilinci gelişmiş, ülkesini, ailesini, doğayı seven bilincin oluşmasında katkıda bulunmak

Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmenin ışığında tarihini bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk miletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, görev ve sorumluluğunu bilen, bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir
Namık Kemal İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Namık Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Namık Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ŞEHİTLİK MAH FEVZİ ÇAKMAK CAD POLATLI / ANKARA

Telefon Numarası: 3126212636

Faks Numarası: 3126212636

E-mail Adresi: namikkemal@mynetcom

Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Namık Kemal İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com