|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, marmaris, muğla, okulu, selimiye, tugay, şükrü |
![]() |
Selimiye Şükrü Tugay İlköğretim Okulu Marmaris Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selimiye Şükrü Tugay İlköğretim Okulu Marmaris MuğlaSelimiye Şükrü Tugay İlköğretim Okulu Hakkında - Selimiye Şükrü Tugay İlköğretim Okulu Tanıtım - Selimiye Şükrü Tugay İlköğretim Okulu Resimleri - Selimiye Şükrü Tugay İlköğretim Okulu İletişim ![]() Selimiye Şükrü Tugay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Tarihçesi:1927 yılında Cami Yanı Mahallesinde eski bir binada tek sınıf olarak eğitim öğretime açıldı ![]() 1960 yılında bir derslik, bir salon ve müdür odası olarak şu andaki yerleşim yerine inşa edildi ![]() ![]() 1987 - 1988 eğitim-öğretim yılı sonunda devlet - köylü işbirliği ile yeniden inşa edildi ![]() 1996 - 1997 yılında iş adamı Doğan Tugay tarafından 8 derslik, 1 laboratuvar, 1 kütüphane, 1 kooperatif odası, 1 kantin, 1 çay ocağı ve kabin tuvalet olarak şu andaki yerine inşa edildi ![]() 2001-2002 Yıllarında Köyümüz Sakinlerinden Mustafa AYDIN Tarafından İş Eğitimi Atölyesi,Spor Odası ve Soyunma Odaları şeklinde 4 ek oda daha yaptırılarak kuruma kazandırılmıştır ![]() 1998 - 1999 eğitim - öğretim yılından itibaren kesintisiz olarak eğitim-öğretime devam edilmektedir ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz Zemin kat ve 1 ![]() ![]() Selimiye Şükrü Tugay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris Okulun Telefonu: (252) 446 42 00 Okulun Faksı: (252) 446 42 00 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://selimiyest ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 715470@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ahmet KİBAR Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Selimiye Şükrü Tugay İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|