|
|
Konu Araçları |
ağlıca, erdemli, esenpınar, ilköğretim, mersin, okulu |
Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu Mersin Erdemli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu Mersin ErdemliMersin Erdemli Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu Hakkında - Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu Tanıtım - Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu Resimleri - Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu İletişim Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu Mersin Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Esenpınar Ağlıca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / ERDEMLİ Adı: ESENPINAR AĞLICA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Esenpınar KasAğlıca Mahiçel/Erdemli Telefon Numarası: 3245244120 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|