|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kuyucular, köyü, merkez, okulu, umurlu |
![]() |
Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Hakkında ![]() MİSYON - VİZYON Vizyonumuz:Laik çağdaş Türkiye Cumhuriyetine yakışır Atatürk ilkelerine kendini uyarlayan yüzyılımıza uygun bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır ![]() Misyonumuz : Okulumuza gelen tüm öğrencilerin bilgi alan değil, bilgiyi araştıran, nereden nasıl bulunabileceğini bilen yaratıcı, zor koşullarda bile ülkesi ve kendisi için çalışan, becerikli , cesur, ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri için varız ![]() Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: UMURLU KUYUCULAR KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KUYUCULAR KÖYÜ UMURLU/AYDIN Telefon Numarası: 2564611400 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi ::422740@meb ![]() ![]() Web Adresi: Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|