|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çubuk, güldarpı, ilköğretim, okulu |
![]() |
Güldarpı İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güldarpı İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Güldarpı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çubuk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güldarpı İlköğretim Okulu Resimleri - Güldarpı İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulumuz ilk defa 1939 yılında eğitime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2003 yılında 8 derslikli ek bina yapılarak okulumuz 8 yıllık eğitim veren bağımsız ilköğretim okulu olarak hizmet vermeye başladı ![]() Okulumuzda eski bina ile 13 derslik, ana sınıfı(faal durumda) , müdür ve müdür yardımcısı odaları, laboratuar(donanımlı), BT sınıfı, rehberlik odası, kütüphane , çok amaçlı salonu bulunmaktadır ![]() Okulumuz eski ve yeni binalar dahil kaloriferli sistemle ısınmaktadır ![]() Güldarpı köyünde bulunan okulumuz, Sünlü köyü , Taşpınar köyü ve Yazır köyünden taşımalı eğitim yapılmaktadır ![]() Okulumuz kapasitesi anasınıfı dahil yıllara göre değişiyor ![]() ![]() Güldarpı İlköğretim Okulu Ankara Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇUBUK Adı: GÜLDARPI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜLDARPİ KÖYÜ Telefon Numarası: 3128271444 Faks Numarası: 3128272131 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Güldarpı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|