|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, aras, bilgileri, ilköğretim, okulu, polatlı, sevim |
Sevim Aras İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevim Aras İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Sevim Aras İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sevim Aras İlköğretim Okulu Resimleri - Sevim Aras İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi Yazdır Polatlı Üçpınar Köyünden Saadet GÜNGÖR, Hafize VATANSEVER, Fatma ÇOLAK, İsmet ŞEN, Halil ŞEN ve Abdülkadir ŞEN'e ait olan, Polatlı'nın kuzey batısı ve Şehitlik Mahallesi sınırları içinde kalan, 4335 metrekarelik hisseli arsa, okul yapılması şartı ile Milli Eğitim Bakanlığına bağışlanmıştır ![]() Okulumuza Sevim Aras adının verilmesinin nedeni; Sevim Aras'a ait Ankara ili Çankaya ilçesindeki bir daireyi varislerinin Milli Eğitim Vakfına bağışlamalarından dolayıdır Bu bağış nedeniyle Milli Eğitim Vakfı'nın teklifine uyularak, okulumuza SEVİM ARAS ismi verilmiştir![]() 1987 yılında 6 derslikli ilkokul inşaatına başlanmış ve 05 08 1988 tarihinde açılarak, aynı yıl 44 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır Hızla gelişen ve yapılanan çevremizin ihtiyacını karşılayamayacak duruma gelmesi ve daha ilerisi düşünülerek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1991 yılında ek bina inşaatına başlanmış ve 10 11 1993 tarihinde 12 derslikli ek binamız hizmete girmiştir Ek binanın hizmete açılmasıyla birlikte ilköğretim okuluna dönüşen okulumuz, toplam 18 dersliğe kavuşmuştur Ek binanın hizmete girmesinden sonra ikili öğretimden, normal öğretime geçilmiş fakat hızla artan öğrenci sayısı nedeniyle tekrar 1999-2000 öğretim yılı başında ikili öğretime geçilmiştir![]() ![]() Bu öğretim yılı itibarıyla 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcısı, 3 Müdür Yardımcısı, 44 Öğretmen, 2 Hizmetli, 1 Memur ve 1520 Öğrenci ile Eğitim-Öğretim sürdürülmektedir ![]() Sevim Aras İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sevim Aras İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sevim Aras İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sevim Aras İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sevim Aras İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: SEVİM ARAS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞEHİTLİK M ZİYA GÖKALP C NO:86Telefon Numarası: 3126230446 Faks Numarası: 3126228550 E-mail Adresi:306119@meb k12 trWeb Adresi: ANKARA - POLATLI - Sevim Aras İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|