|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merşerafettin, okulu, susurluk, tunalı |
Mer.Şerafettin Tunalı İlköğretim Okulu Bilgileri Susurluk Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mer.Şerafettin Tunalı İlköğretim Okulu Bilgileri Susurluk BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Susurluk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - MerŞerafettin Tunalı İlköğretim Okulu Tanıtımı - MerŞerafettin Tunalı İlköğretim Okulu Resimleri - MerŞerafettin Tunalı İlköğretim Okulu Hakkında Merşerafettin Tunalı İlköğretim Okulu Balıkesir Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merşerafettin Tunalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merşerafettin Tunalı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merşerafettin Tunalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merşerafettin Tunalı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SUSURLUK Adı: MERŞERAFETTİN TUNALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şerafettin Tunali IOO Susurluk Balıkesir Telefon Numarası: 2668652905 Faks Numarası: 2668656595 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SUSURLUK - MerŞerafettin Tunalı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|