|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çubuk, ilköğretim, okulu, selim, yavuz |
![]() |
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çubuk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUN ADI: YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU ADRESİ: YAVUZ SELİM MAH ![]() ![]() TELEFON NO : 0 312 8371156 –8375292- FAKS NO: 0 312 837 71 72 AMAÇLARI: Okullaştırmayı artırmak, ilköğretim uygulamasını yaygınlaştırmak yoluyla kültürümüzün gelişmesine yardımcı olmak ![]() SEVİYESİ DERECESİ VE ÖĞRETİM ŞEKLİ:İlköğretim-İkili öğretim ![]() OKUL MÜDÜRÜ: Müslüm DEMİR MÜDÜR YARDIMCILARI Şenol TÖNGEL (Kimya Öğrt ![]() Sezai GÜLCÜ (Sınıf Öğretmeni ) H ![]() OKUTULAN YABANCI DİL :İngilizce KİTAPLIĞINDAKİ KİTAP SAYISI : 1000 OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1968-69 Öğretim yılında ilkokul olarak açılmış, Bina yetersizliği nedeniyle 1991 yılında bugünkü binanın İnşaatına başlanmış ,1993-1994 öğretim yılında tamamlanan yeni bina ilköğretim okulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Ankara Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇUBUK Adı: YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Y ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3128371156 Faks Numarası: 3128377172 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Yavuz Selim İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|