|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eczacıbaşı, ilköğretim, izmir, kestelli, konak, okulu, şerife |
![]() |
Kestelli Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestelli Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okulu Konak İzmirKestelli Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Kestelli Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kestelli Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Kestelli Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kestelli Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk kez 1935 � 1936 yılında Basmane�de Evliya zadelerin konağında Karataş Ortaokulunun bir şubesi olarak eğitime başlamıştır ![]() ![]() 1950 � 1951 Öğretim yılında Kestelli Caddesi Tan Mahallesindeki Yemişçi zadelere ait binaya taşınmış,1969 Öğretim Yılı başına kadar eğitim- öğretim çalışmalarına bu binada devam etmiş 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ilkokul 1960 yılında Süleyman Ferit Eczacıbaşı tarafından annesi adına yaptırılmış, daha sonra 1962 yılında Dr ![]() ![]() ![]() ![]() Bu durum 1987 � 1988 Öğretim yılına kadar devam etmiş, bu tarihte Şerife Eczacıbaşı İlkokulu binası yerine İZMİR ÖĞRETMEN EVİ yapılmıştır ![]() ![]() Okul 1960 yılında Süleyman Ferit ECZACIBAŞI tarafından annesi Şerife ECZACIBAŞI adına inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN ÇEVRESİ: İkiçeşmelik yolunun altında kalan okulumuz, mevki adı olarak bulunduğumuz yer CUMHURİYET KORULUĞU�dur ![]() ÇEVRENİN DOĞAL YAPISI Mahalle Kadifekale tepesinin yamaçlarında kuruludur ![]() ![]() ![]() ÇEVRENİN TARİHÇESİ Okulun batısında şimdi kullanılmayan Kadifekale�ye kadar giden bir yeraltı geçidi bulunmaktadır ![]() RUM KIZI SUYU:430 sokakta, Ceneviz İmparatoru hasta kızı adına yaptırılmış olan bir çeşme vardır ![]() ![]() AGORA: Üç katlı, orta kısmı avlulu bir tarihi eserdir ![]() ![]() ![]() ![]() Kestelli Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4411168 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 431 Sk ![]() Okulun Web Adresi: http://kestelliserife ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: kestelliserife@yahoo ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kestelli Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|