Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, kışlacık, merkez, okulu

Kışlacık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kışlacık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Kışlacık İlköğretim Okulu Hakkında - Kışlacık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kışlacık İlköğretim Okulu Resimleri - Kışlacık İlköğretim Okulu İletişim

Kışlacık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz köyün ismi ile anılmaktadır Köyümüzde ilkokul ilk defa 1939 yılında 3 yıllık ilkokul olarak eğitim öğretime başlamıştır Bu düzeyde 1951 yılına kadar eğitim öğretime devam etmiştir 1951-1960 yılları arasında köyümüzde eğitim öğretim yapılmamıştır 1960 yılında 5 yıllık ilkokul olarak eski bir binada açılmış ve ilk kadrolu öğretmen tayin edilmiştir 1965 yılında köy halkı tarafından imece usulü ile yapılan 2 derslikli okulla eğitim öğretim sürdürülmüştür 1974 yılında ek bir derslik daha yapılmıştır 2000 yılında da ek bina yapılmıştır Ek binanın su basmanını köy halkı imece usulü ile, diğer işlerini Milli Eğitim ihale usulü ile müteahhit İsmail ŞARLAK’a yaptırmıştır Ek bina iki katlı olarak planlanmıştır, ancak ödenek yetersizliği nedeniyle ikinci katı yapılamamıştır 1965 yılında iki adet lojman yapılmıştır Lojmanlar ikamet amacıyla kullanılmıştır Tuvaletlerdeki ve okulun önündeki şebeke suyu 1990 yılında kurulmuştur İl merkezinden okulun önüne kadar asfalt yol vardır

Kışlacık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 272 216 96 30
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Kışlacık Köyü
Okulun Web Adresi: http://klackiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri: Köyümüze her saatin yarım olduğunda (7:30, 8:30, 9:30 gibi) TUREX Halk Otobüsü Şehir Merkezinden gelmektedir Kışlacık Köyünden de saat başlarında Afyonkarahisar’a gitmektedir
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kışlacık İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com