|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, kışlacık, merkez, okulu |
![]() |
Kışlacık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kışlacık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarKışlacık İlköğretim Okulu Hakkında - Kışlacık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kışlacık İlköğretim Okulu Resimleri - Kışlacık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kışlacık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz köyün ismi ile anılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kışlacık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 216 96 30 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kışlacık Köyü Okulun Web Adresi: http://klackio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Köyümüze her saatin yarım olduğunda (7:30, 8:30, 9:30 gibi) TUREX Halk Otobüsü Şehir Merkezinden gelmektedir ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kışlacık İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|