Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
besime, bilgileri, ilköğretim, işıldak, manisa, okulu, turgutlu, urganlı

Urganlı Besime İşıldak İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Urganlı Besime İşıldak İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Hakkında - Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Tanıtım - Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Resimleri - Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu İletişim

Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmek sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metotları teknolojiyi modern yabancı dil öğretim tekniklerini kullanarak onları eleştirisel düşünen ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslar arası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler

Ahlaki eğitim okulda önemle vurgulanır Dürüstlük, sorumluluk, samimiyet, kişisel hak ve özgürlükler, karşılıklı saygı her ortamda ve her zaman korunup teşvik edilir

Problem çözme, takım çalışması, iletişim becerileri, aktif diyalog her zaman cesaretlendirilir

Öğrenme öğretmekten daha temeldiröğrenmeyi öğrenmek en temel amaçtır

Müzik, resim, spor, drama çocukların gelişiminin gerekli yapı taşları olarak görülür ve çocukların kendilerini ifade etmeleri için aktif olarak kullanılır

Okulun demokratik bir öğrenme toplumu olarak korunması amacıyla, ifade özgürlüğü ve aktif öğrenci katılımı her zaman desteklenir

MİSYONUMUZ: Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu olarak misyonumuz, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, çağın getirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma üretken bireyler yetiştirmektir

VİZYONUMUZ: Öğrenmeyi bir amaç olarak benimsemiş, yeteneklerinin farkında olan ve bunları geliştirmeyi hedefleyen, çağın getirdiği donanımlara sahip, kendisiyle ve toplumuyla barışık, kendine güvenen, üretken, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan gençleri yetiştiren bir okul olmaktır

Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir

Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir

Öğrencilerimizi kent yaşamının, kent yaşamının gerektirdiği donanımlara sahip bireyler haline getirmek temel esasımızdır

okul-veli işbirliğini sağlayarak, öğrencilerimizin okulda kazandığı davranışları hayata geçirebilmek için çalışırız

başarının ekip çalışması ,teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız

öğrencilerimizi,Atatürk’ün gösterdiği demokratik,laik,sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış bireyler olarak yetiştirmeyi temel ilke sayarız

Okulumuzun,başarılarından söz edilen ve tercih edilen bir okul olması ortak beklentimizdir

Bütün çalışmalarımızın temeli öğrencilerimizdir

“Ben” değil “Biz” duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız

Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu
Okulun Telefonu: 236 345 10 32
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: GÜRSEL MAHALLESİ GÜNEŞ SOKAK NO:1
Okulun Web Adresi: http://besimeisildakmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: hbolgun@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com