Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, manisa, mayıs, okulu, turgutlu

19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtım - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri - 19 Mayıs İlköğretim Okulu İletişim

19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

19 MAYIS İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ

Okulumuz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardırEğitimde kalitenin artırılması, yeni okul anlayışı ve modelini de beraberinde getirmektedir Bu model öğrenci merkezli, herkesin eğitime katılımıyla sürekli kendini yenileyen, gelişen okul yapısını öngörmektedir Eğitim Bölgeleri uygulaması da yeni okul anlayışının sonucudur

19 MAYIS İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ

•Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmiştir
•Okulumuzda her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmelidir
•Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmaktadır
•Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emindirler
•Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmaktadır
Aktif Öğrenme Ortamı

Aktif öğrenme ortamı, öğrenmede en etkili ortamdır Bu nedenle, tüm eğitim kadromuz, bilgisayarın evrensel bir araç olduğunu ve bilgisayar okur yazarlığının kaçınılmazlığını kabul etmiştir, Internet ve Web sayfa bağlantıları yenilenip kullanılmaktadır

Eğitim Teknolojilerinin Kullanımı

Aktif öğrenmeye yardımcı olacak, bilgisayar, tepegöz, slayt makinesi gibi ekipmanlar, deney araçları, yerküre, insan iskeleti gibi modeller, canlı bitkiler ile çeşitli ölçüm araçları bizzat öğrenciler tarafından kullanılmaktadır, öğrenme kolaylaştırılmaktadır Eğitimde daha iyiyi elde etmenin en uygun yolu eğitim ekipmanları ile donatılmış bir ortam hazırlamaktır Öğrenme-öğretme sürecinde BT’nin büyük ölçüde öğretmene bağlı olduğu ve öğretmenin de bu yeterliğe sahip olması gerektiği bilinmelidir

Sınıf Dışı Etkinlikler ve Çevre ile Bütünleşme

Açık hava, doğa gezileri, gözlem, inceleme ve araştırma gezileri, kamplar, arazide harita okuma, bitki, hayvan büyümelerinin gözlenmesi vb çalışmalar ile öğrencilerde araştırma, inceleme, gözlem yapma becerisi ile çevre bilinci geliştirilmelidir Okulumuz da bunları yeri geldiğinde fazlasıyla gerçekleştirmektedir
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevremizde,ilçemizde, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır

19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu
Okulun Telefonu: 236 313 1244
Okulun Faksı: 236 313 4810
Okulun Adresi: Yıldırım Mahallesi Özyiğit Sokak NO:2
Okulun Web Adresi: http://turgutlu19mayismebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: turgutlu19mayis@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com