|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alifakı, bilgileri, ilköğretim, kırkağaç, manisa, okulu |
![]() |
Alifakı İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alifakı İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç ManisaAlifakı İlköğretim Okulu Hakkında - Alifakı İlköğretim Okulu Tanıtım - Alifakı İlköğretim Okulu Resimleri - Alifakı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alifakı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1954 yılında 2 derslik halinde yapılmış ve aynı yıl eğitim-öğretime başlamıştır ![]() Eğitim-öğretime bir süre böyle devam etmiş 1973 yılında bünyesine ek olarak 2 derslik katılmış ve 1954 yılında yapılan bina lojman olarak kullanılmıştır ![]() 1983 yılında ek olarak bünyesine 1 derslik daha katılmıştır ![]() ![]() Öğrenci mevcudunun artması sonucu yetersiz kalan derslik sayısına 1992 yılında 2 derslik daha eklenerek 5 derslikli ilkokul olmuştur ![]() Okulumuz 2000 yılı Kasım ayında 8 yıllık kesintisiz zorunlu eğitim veren müstakil ilköğretim okuluna dönüşmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun oyun bahçesine Köy Muhtarlığı 2003 yılında basketbol ve voleybol sahasını yaptırmıştır ![]() Okulumuzun doğu ve güney cephesindeki ihata duvarları 2004 yılında Köy Muhtarlığı ve Okul-Aile Birliği işbirliği ile tamamlanmıştır ![]() Okulumuzun yeni bina bodrum kattaki 3 dersliğin yetersiz ışık alması, sağlıksız koşullarda olması ve artan öğrenci mevcuduna cevap veremez hale gelmesi nedeniyle 4 yeni dersliğe, 1 laboratuara , 1 kütüphaneye , 1 atölye-işliğe , 1 spor odasına ve 1 öğretmenler odasına ihtiyacı oluşmuştur ![]() Okulumuzun yetersiz kalan derslik ihtiyacını karşılamak üzere Köy Muhtarlığı 2005 yılında kendi imkanları ile 2 katlı 8 derslikli ek bina yapımı için Manisa Valiliği ile protokol imzalamış ve 2005 yılı Haziran ayında ek bina yapımına başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 6381 metrekare tapulu arsası olduğundan yeterli bahçeye ve oyun alanına sahiptir ![]() Alifakı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kırkağaç Okulun Telefonu: (236) 597 12 65 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://alifakiilkogretimokulu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 396544@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alifakı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|