|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akad, doğan, ilköğretim, izmir, konak, meliha, okulu |
![]() |
Meliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu Konak İzmirMeliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu Hakkında - Meliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu Tanıtım - Meliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu Resimleri - Meliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu İletişim ![]() Meliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Meliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Meliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 2624657 Okulun Faksı: (0232) 2621785 Okulun Adresi: 277 Sk ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: mehmet ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Meliha Ve Doğan Akad İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|