|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, doğanbey, hayrabolu, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
![]() |
Doğanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu TekirdağHayrabolu Doğanbey İlköğretim Okulu Hakkında - Doğanbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Doğanbey İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Doğanbey İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Doğanbey İlköğretim Okulu Tekirdağ Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Doğanbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Doğanbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Doğanbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / HAYRABOLU Adı: DOĞANBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DOĞANBEY İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2823151058 ğretim ve eğitim yaptığımız okulumuz, Tekirdağ İli, Hayrabolu İlçesi, İlyas Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birinci katta ise, beş derslik, bir araç odası ve öğretmenler odası bulunmaktadır ![]() ![]() Eski okul yeri 10 Ekim 1927' de dispanser olarak şimdiki Belediye Parkı olan yerde idi ![]() ![]() Okulumuzun adı: Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluğu döneminde yaşamış Yıldırım Beyazıt zamanında 1396 tarihinde kazanılan Niğbolu Zaferi ve Niğbolu Kalesi Komutanı olan Doğanbey'in ismi okulumuza verilmiştir ![]() Okulumuzun ön bahçe girişinde merdivenin sağ tarafında yapılmış olan Atatürk Büstü, 1987 yılında demek ve halkımızın yardımlarıyla mermer kaidesi, 1988 yılında da tunç büst bakanlık tarafından hediye edilmiştir ![]() MİSYONUMUZ Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerini ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel görevimizdir ![]() VİZYONUMUZ Değişen ve gelişen dünyada sanatsal anlamda okulumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim , kültür ve teknoloji merkezi olmak istiyoruz ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|