Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derinkuyu, ilköğretim, nevşehir, okulu, til

Til İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Til İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu

Til İlköğretim Okulu - Til İlköğretim Okulu Hakkında - Til İlköğretim Okulu Tanıtım - Til İlköğretim Okulu İletişim - Til İlköğretim Okulu Resimleri

155 öğrencisi bulunan okulumuzda normal eğitim öğretim yapılmaktadırOkulumuzda halen 2 idareci,1 okul öncesi öğretmeni, 5 Sınıf öğretmeni ve 6 branş öğretmeni görev yapmaktadır Okulumuz Derinkuyu/KAYSERİ üzerinde olup ilçemiz olan Derinkuyu'ya 10km Nevşehir'e 40km ve Kayseri'ye 90km dir
Misyonumuz
Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrenmeyi seven, kendine güvenen, bilgili, becerikli bireyler olmalarına yardım eden, teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek, ailesini, toplumunu, insanlığı seven; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bilgi ve becerilerini yararlı olmak için kullanan, dürüst, duyarlı ve sevgi dolu bireyler yetiştirmek ve çalışanlarımıza katılımcı demokratik bir ortam yaratmak için varız’’

Til İlköğretim Okulunda öğretimde yeni ufuklar açarak, misyonda belirttiğimiz gibi öğrencilerin iyi bir eğitim öğretim görmelerini sağlamak için örnek okul ve bu okul içerisinde örnek sınıflar oluşturarak; teknolojiyi yakalayarak çağın gereğine uygun bilgisayar ortamında ders işlemektir Aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla öğrencilerimizi, tüm okul çalışanlarına, okul aile birliği başkanı ve üyelerini, tüm velileri katmak istiyoruz Okulumuzda yenilikçilik ve yaratıcılık adına çalışarak tüm velilerden ve halktan destek alarak örnek okul ve okul içerisinde örnek sınıflar oluşturma projesine destek sağlamak hedeflerimizden biridir

Til İlköğretim Okulu olarak okul kurum çalışanları, hizmet götürdüğümüz öğrencilerimizin velileri ve okul aile birliği olarak köy muhtarlarıyla iş birliğine gidilerek paydaşlarımızın da eğitim-öğretime aktif katılımını sağlamanın önemli olduğu düşüncesiyle yola çıktık Ekibimizin misyonunu belirledik

VİZYONUMUZ

Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven,

Çağdaş, demokratik ve lâik

Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan

Değişim ve gelişime açık
Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli,
Bilgi çağının gereklerini yerine getiren,
Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen

Yaratıcı ve üretken,

Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan,

Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş,

Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz

Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız ev ortamında buldukları sevgi

ve güveni okulda da bulurlar

Her şey çalışanların ve hizmetten yararlananların mutluluğu

içindir

Bu okulda insanlar hata yapabilirler, bu hatalar kimsenin gururu

kırılmadan düzeltilir

Öğrencilerimizi ve çalışanlarımızı sisteme uydurmaktan çok

sistemi onların gereksinmelerini karşılayacak şekilde uyarlamayı

amaçlıyoruz

Bu okulda herkes değerlidir Herkes eğitimin yaşam boyu süren

bir ihtiyaç olduğunun bilincini taşır

Çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz okudukları süre

içerisinde değil sonraki yaşamlarında da bizler için değerli

varlıklardır
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TİL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Til Köyü ilköğretim Okulu Derinkuyu/Nevşehir
Telefon Numarası: 384394704
TİL İLKÖĞRETİM OKULU
kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com