![]() |
Til İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Til İlköğretim Okulu Nevşehir DerinkuyuTil İlköğretim Okulu - Til İlköğretim Okulu Hakkında - Til İlköğretim Okulu Tanıtım - Til İlköğretim Okulu İletişim - Til İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrenmeyi seven, kendine güvenen, bilgili, becerikli bireyler olmalarına yardım eden, teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek, ailesini, toplumunu, insanlığı seven; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bilgi ve becerilerini yararlı olmak için kullanan, dürüst, duyarlı ve sevgi dolu bireyler yetiştirmek ve çalışanlarımıza katılımcı demokratik bir ortam yaratmak için varız ![]() Til İlköğretim Okulunda öğretimde yeni ufuklar açarak, misyonda belirttiğimiz gibi öğrencilerin iyi bir eğitim öğretim görmelerini sağlamak için örnek okul ve bu okul içerisinde örnek sınıflar oluşturarak; teknolojiyi yakalayarak çağın gereğine uygun bilgisayar ortamında ders işlemektir ![]() ![]() ![]() Til İlköğretim Okulu olarak okul kurum çalışanları, hizmet götürdüğümüz öğrencilerimizin velileri ve okul aile birliği olarak köy muhtarlarıyla iş birliğine gidilerek paydaşlarımızın da eğitim-öğretime aktif katılımını sağlamanın önemli olduğu düşüncesiyle yola çıktık ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz ![]() Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız ev ortamında buldukları sevgi ve güveni okulda da bulurlar ![]() Her şey çalışanların ve hizmetten yararlananların mutluluğu içindir ![]() Bu okulda insanlar hata yapabilirler, bu hatalar kimsenin gururu kırılmadan düzeltilir ![]() Öğrencilerimizi ve çalışanlarımızı sisteme uydurmaktan çok sistemi onların gereksinmelerini karşılayacak şekilde uyarlamayı amaçlıyoruz ![]() Bu okulda herkes değerlidir ![]() bir ihtiyaç olduğunun bilincini taşır ![]() Çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz okudukları süre içerisinde değil sonraki yaşamlarında da bizler için değerli varlıklardır ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / DERİNKUYU Adı: TİL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Til Köyü ilköğretim Okulu Derinkuyu/Nevşehir Telefon Numarası: 384394704 TİL İLKÖĞRETİM OKULU kaynak :webrehberiz biz |
![]() |
![]() |
|