|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, bozüyük, ilköğretim, okulu, zafer |
![]() |
Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu Hakkında ,,,, Tarihçe PDF | Yazdır | e-Posta Devlet Millet işbirliği ile 1988–1989 Eğitim-Öğretim yılında açılmıştır ![]() 1992–1993 Eğitim-Öğretim yılında okulumuza iki katta 10 derslik olarak ek bina yapılmış; 1993–1994 Eğitim-Öğretim yılında kullanılmaya başlamıştır ![]() ![]() Aynı dönemde ilk yapılan binaya kalorifer tesisatı Vali Sayın A ![]() ![]() ![]() ![]() 1990–1991 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz koruma derneği tarafından inşa edilen kömürlük 150 metre kare olup; yine koruma derneğinin kendi imkânları ile kömürlüğün üstüne çok amaçlı salon inşa edilmiş, sahne yaptırılmıştır ![]() Okulumuzun bahçe duvarları 2000–2001 Eğitim-Öğretim yılında yaptırılmıştır ![]() Ek binanın pencereleri 2002–2003 Eğitim-Öğretim yılında PVC doğramaya dönüştürülmüş ![]() 2008 yılında 8 derslikli üçüncü bina yapılarak; 2008-2009 Eğitim_Öğretim yılında faaliyete geçirilmiştir ![]() Her iki okul binamızda bulunan dersliklerin kapıları 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında değiştirilmiştir ![]() Okulumuza 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında 8 derslik ve 1 salon olmak üzere yeni bir ek binanın yapına başlanmıştır ![]() ![]() Okulumuza 2010-2011 eğitim öğretim yılında A, B, Ek binamızı kapsayan 4 adet bina dışı, 4 adet bina içi olmak üzere 8 adet güvenlik kamerası takılmıştır ![]() ![]() Okulumuzda 2011- 2012 eğitim öğretim yılı itibari ile 22 sınıfımızda projeksiyon ile eğitim verilmektedir ![]() ![]() Zafer İlköğretim Okulu Bilecik Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / BOZÜYÜK Adı: ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇORTUK CAD ![]() Telefon Numarası: 2283140038 Faks Numarası: 2283140038 E-mail Adresi: ![]() Web Adresi: BİLECİK - BOZÜYÜK - Zafer İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|