![]() |
Geyre İlköğretim Okulu Karacasu Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geyre İlköğretim Okulu Karacasu AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Geyre İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Karacasu'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Geyre İlköğretim Okulu Resimleri - Geyre İlköğretim Okulu Hakkında Beldemizde ilk defa okul 1952 yılında “Atatürk İlkokulu” adıyla açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuza Kara Yolu İle Ulaşım Okulumuz Belde ve İlçede Ulaşım, Konaklama ve Diğer Hizmetler Okulumuz Personel Durumu 1 Okul Müdürü V ![]() 1 Okul Müdür Yardımcısı 1 Ücretli Özel Eğitim Sın ![]() 1 Ücretli Ana Sınıfı öğretmeni, 5 Kadrolu Sınıf öğretmeni, 10 Kadrolu Branş öğretmeni, 1 Sözleşmeli Müzik Öğretmeni, 1 kadrolu hizmetli bulunmaktadır ![]() Detaylı Bilgi İçin Tıklayın Okul Mevcudu Okul mevcudu 250 öğrencidir ![]() ![]() ![]() ![]() Derslikler, Laboratuarlar Okulumuzda 11 derslik 1 Anasınıfı, 1 Bilişim Teknolojilisi Sınıfı Detaylı Bilgi, 1 Fen Laboratuarı, 1 İş Atölyesi, 1 Kütüphane mevcuttur ![]() Geyre İlköğretim Okulu Aydın Karacasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KARACASU Adı: GEYRE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GEYRE KASABASI KARACASU /AYDIN Telefon Numarası: 2564488040 Faks Numarası: 2564488365 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Geyre İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|