Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, izmir, konak, milli, misaki, okulu

Misak-İ Milli İlköğretim Okulu Konak İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Misak-İ Milli İlköğretim Okulu Konak İzmir

Misak-I Milli İlköğretim Okulu Hakkında - Misak-I Milli İlköğretim Okulu Tanıtım - Misak-I Milli İlköğretim Okulu Resimleri - Misak-I Milli İlköğretim Okulu İletişim

Misak-I Milli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

İlk kez 1986 Eylül ayında Hakimiyet-i Milliye Ortaokulu adına öğrenci kayıtları yapıldı Beş şube açıldı Okul binasının tamamlanmaması nedeniyle eğitim ve öğretim tam gün olarak kısa bir süre Selma Yiğitalp Lisesinde yapıldı İki ay sonra bugünkü binalarda eğitim ve öğretime başlandı

İlk, Okul müdürlüğünü vekil olarak Bekir İSHAKOĞLU yaptı 16121986 yılında okul müdürlüğüne Aydın Meşeli atandı

1988-1989 öğretim yılında ikili öğretime geçildi Şube sayısı aşamalı olarak18'e çıktı

20011996 yılında okul müdürü Aydın MEŞELİ'nin vefatı üzerine 26021996 yılında okul müdürlüğüne Zekeriya ÇİFTLİKLİ atandı
1997-1998 öğretim yılında sekiz yıllık temel eğitime geçilmesi nedeniyle okul adı MİSAK-I MİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirildi

2005-2006 öğretim yılında 28 şube, 1056 öğrenci ve 46 personel ile eğitim ve öğretime devam edilmektedir 2009 yılında Emekli olan Okul Müdürü Zekeriya ÇİFTLİKLİ'nin yerine okul müdrü olarak 27052009 Hayrettin ÖZER atandı

Misak-I Milli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak
Okulun Telefonu: (0232) 2439668
Okulun Faksı: (0232) 244 86 57
Okulun Adresi: Mithatpaşa Caddesi No:727/a Göztepe
Okulun Web Adresi: http://misakimillik12tr/
Okulun E-Posta Adresi: misak-imilli@hotmailcom
Okulun Müdürü: HAYRETTİN ÖZER
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Misak-I Milli İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com