|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
güneş, hurşit, ilköğretim, kadınhanı, kolukısa, konya, okulu |
![]() |
Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Kadınhanı KonyaKolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Hakkında - Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Tanıtım - Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Resimleri - Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kolukısa Kas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz, kasabamız halkından Sayın Mehmet GÜNEŞ tarafından babası, rahmet- li Hurşit GÜNEŞ adına yaptırılmış olup 1990 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() Okulumuz, ek binamız yapılmadan önce bir müdür odası,bir kazan dairesi ve yedi derslikten ibaretti ![]() metine sunulmuş, bir dersliğimiz 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılı başında Ana Sınıfı ola- rak kullanılmaya başlanmış ve bir dersliğimizde bilgisayar laboratuvarı olarak kullanıl- makta idi ![]() 2002-2003 Eğitim-Öğretim yılından itibaren derslik sayısının yetersiz gelmeye başlaması ile birlikte okulumuzda ikili öğretime geçilmişti ![]() yılının sonuna kadar okulumuzda ikili öğretim uygulanmıştır ![]() 2007 yılının yaz döneminde, Konya' da bir ilk uygulama olan, Taşınabilir Çelik Çer- çeveli Prefabrik okul, okulumuza ek bina olarak inşa edilmiştir ![]() masını takiben 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılının başından itibaren normal eğitime geçil- miştir ![]() Prefabrik okulumuzda sekiz derslik,laboratuvar,kantin,müd ür,müdür yardımcısı ve öğretmenler odası ile çeşitli bölümler bulunmaktadır ![]() birlikte eğitim-öğretimin de kalitesinin artmakta olduğu bir gerçektir ![]() Ek binamızda Ana Sınıfı, I ![]() bulunmaktadır ![]() ![]() Ana Binamızda ise II ![]() Amaçlı Sınıf, Depo ve Hizmetli odası bölümleri ile internet erişimli tüm bilgisayarlarıyla Bilişim Teknolojileri Sınıfı bulunmaktadır ![]() Ek binamızın bahçesinin çevre duvarı da çok yakın bir zamanda Kolukısa Bele- diyesi tarafından yaptırılacak olup aynı zamanda çevre düzenlemesi ve oyun sahaları da düzenlenmesi gibi planlarımız bulunmaktadır ![]() Bizlere ve siz öğrencilerimize düşen görev ise okullarımıza sahip çıkmak, bura- ları yeşillendirip güzelleştirmek ve vatanımıza hayırlı vatandaşlar olarak kendimizi ye- tiştirmektir ![]() Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KADINHANI Adı: KOLUKISA KAS ![]() Adresi: Kolukisa Kasabasi Telefon Numarası: 3328453239 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|