|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, cengiz, gölpazarı, ilköğretim, okulu, topel |
![]() |
Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri Gölpazarı Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri Gölpazarı BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Gölpazarı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇE Türk hava şehidimizin anısını yaşatmak üzere 1964 yılında inşaatı tamamlanan okulumuz, Cengiz Topel İlkokulu olarak eğitim - öğretime başlamıştır ![]() ![]() Okulumuzun bölümlerini Okulumuz sayfasında görebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilecik Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / GÖLPAZARI Adı: CENGİZ TOPEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CENGİZ TOPEL İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2284113051 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 343403@meb ![]() ![]() Web Adresi: BİLECİK - GÖLPAZARI - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|