|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, gazimihal, gölpazarı, ilköğretim, okulu |
![]() |
Gazimihal İlköğretim Okulu Bilgileri Gölpazarı Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazimihal İlköğretim Okulu Bilgileri Gölpazarı BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Gölpazarı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Gazimihal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gazimihal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazimihal İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ Çevremizdeki 7-14 yaş arasındaki çocuklara temel eğitim vererek onları çağın gereklerine uygun, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, üreten ve yaratıcı gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeye ihtiyaç duyan, Atatürk ilkeleri ve laik cumhuriyete sahip çıkan, çevreye önem veren, yöresel kimliğini ve milli değerlerini koruyabilen, bilgisini referans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, özgür, demokrat, girişimci, genç ve dinamik bireyler olarak yetiştirmek ve orta öğretime hazırlamaktır ![]() ![]() VİZYONUMUZ Çevresinde her zaman en iyi olmayı hedefleyen, teknolojiyi en üst düzeyde kullanan, gelişime her zaman açık, çevreye önem veren ve bireyi temel alan bir eğitim kurumu olmak ![]() ![]() İLKELERİMİZ VE DEĞERLERİMİZ 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() Gazimihal İlköğretim Okulu Bilecik Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / GÖLPAZARI Adı: GAZİMİHAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GAZİMİHAL İLKOĞRETİM OKULU İSTİKLAL MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2284113026 Faks Numarası: 2284113026 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİLECİK - GÖLPAZARI - Gazimihal İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|