Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adnan, ankara, bilgileri, ilköğretim, menderes, okulu, sincan

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Tanıtımı - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Ankara İli Sincan İlçesi Fatih Mahallesinde bulunan okulumuzun Ağustos 1991 Yılında temeli atılarak, adını merhum Başbakanımız Adnan Menderes’in isminden alarak Eylül 1993 yılında İlk ve orta bölümün bulunduğu 24 derslikli ilköğretim Okulu olarak eğitim-öğretim faaliyetine başlamıştır

Tek yapı olarak Bodrum +üç kat dikdörtgen şeklinde yerleşim planına sahip olan okulumuz 910 m2 kapalı alan ve 4335 m2 bahçe olmak üzere toplam 5245 m2 alan üzerine kurulmuştur

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’nca İN-TE-MA Şirketine yaptırılarak eğitim-öğretim hizmetlerine sunulmuştur

2005 yılına kadar kömür yakıtıyla çalışan kaloriferle ısınmakta olan okulumuzda bu tarihten sonra doğalgaz kullanılmaya başlanmıştır

Okulumuz açıldığı günden 2007 yılına kadar ikili öğretim uygulaması yapmakta iken Eylül 2007 yılından itibaren normal öğretim uygulamasına geçmiştir Öğrenci sayısı ilk açıldığında 1400’lerde iken şu an 750-800 öğrenci arasındadır ve karma eğitim uygulanmaktadır 26 derslik, 1 Fen laboratuarı, 1 Teknoloji Tasarım atölyesi, 2 Bilişim Teknoloji sınıfı, 1 Kütüphane, 3 idare odası, 1 Rehberlik odası, 1 memur ve 1 öğretmenler odası, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Kantin mevcuttur

Okulumuzda şu an 34 öğretmen, 1 müdür, 2 müdür yardımcısı 1 VHKİ memuru, 2 yardımcı hizmetler sınıfı personel görev yapmaktadır

Adnan Menderes İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Adnan Menderes İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ADNAN MENDERES İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Fatih Mah Idareciler Sk No:1 Sincan Ankara

Telefon Numarası: 3122726909

Faks Numarası: 3122726909

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Adnan Menderes İlköğretim Okulu <

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com