Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derinkuyu, ilköğretim, nevşehir, okulu, yazıhüyük

Yazıhüyük İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yazıhüyük İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu

Yazıhüyük İlköğretim Okulu - Yazıhüyük İlköğretim Okulu Hakkında - Yazıhüyük İlköğretim Okulu İletişim - Yazıhüyük İlköğretim Okulu Tanıtım - Yazıhüyük İlköğretim Okulu Resimleri

Okulumuz

İki dönem orta okul mezunu vermiş olup, 1997 yılından itibaren ilköğretim okulu diploması vermektedirOkulumuz 1995 yılında Yazıhöyük Belediyesinin kurulması ile birlikte il özel idaresi mülkiyetine girmiştir Okulumuzun Derinkuyu İlçesine uzaklığı 10 kmdirNevşehire uzaklığı ise 40 kmdirOkul binamız üç katlı olup zemin katta toplantı salonumuz vardırİkinci katta bilgisayar teknoloji sınıfı bulunmaktadırKasabamızda öğretmenlerin oturabileceği şekilde daire tipi evler bulunmaktadırİnsanları eğitime ve öğretime duyarlıdırBilhassa belediye başkanımız Cengiz Çavdarın katkıları çokturUlaşım, her saat başı kasabamızdan belediye otobüsleri ile Derinkuyuya yapılmaktadırDerinkuyudan ise her yarım saatte bir Nevşehire ulaşım sağlanmaktadırDerinkuyudan Niğdeye saatte otobüsler hareket etmektedirAyrıca kasabamız Kayseriye 120 km olup pazar günleri hariç her sabah 800 da gidiş 1500 da dönüş yapılmaktadır2006/2007 Eğitim öğretim yılı OKS sınavlarında Derinkuyudaki ilköğretim okulları arasında sadece okulumuz Türkiye ortalamasının üzerinde puan almıştır2006/2007 yılında ilimizde yapılan sportif faaliyetlerde minikler krosta üçüncülük almıştırOkulumuzda sabah ve öğlen olmak üzere iki ana sınıfı 35 öğrenci, 2 şube 1sınıf 55 öğrenci, 1 şube 2sınıf 34 öğrenci, 2 şube 3sınıf 25+24 öğrenci, 2 şube 4sınıf 29+29 öğrenci, 1 şube 5sınıf 35 öğrenci, 2 şube 6sınıf 26+24 öğrenci, 1 şube 7sınıf 39 öğrenci,1 şube 8sınıf 32 öğrenci olmak üzere toplam 380 öğrencimiz bulunmaktadırAyrıca bilgisayar teknoloji sınıfımız, fen labaratuarımız,tiyatro sahnemiz ve toplantı salonumuz,spor ve satranç sınıfımız bulunmaktadır

VİZYONUMUZ:Kasabamızda eğitimin her kesiminde bir temel ihtiyaç olarak kabul edilmesiBu temel ihtiyaçların karşılanması için imkanlar ölçüsünde okul olarak her türlü fırsat imkan ve desteğin verildiği bilincinin yerleştirilmesi

MİSYONUMUZ:Okulumuz personelinin tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin bilgili,becerikli kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmesine fırsat tanımak,onlara 21yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak,Atatürkün hedef gösterdiği çağdaş uygarlığı yakalamak ve aşmak için varızYazıhöyükte eğitilmiş insan sayısını artırmak ve öğrencilerimizi üst öğrenim kurumlarına ve hayata en iyi şekilde hazırlamaktır Sonucunda MISYONUMUZ ÇEVRENIN EGITIM VE ÖGRETIMIN GEREKLIGINE INANDIRMAK OLMUSTUR
Amaçlari: Türk çocuguna iyi bir vatandas olma gerekligiTemel egitim bilgileri ve becerileri kazandirmakMilli degerlere önem veren bir kisilik kazandirmakHer ögrencinin kabiliyeti yönünde yetistirmek

Okul Adresi:Yazıhüyük Beldesi Derinkuyu/ Nevşehir
Telefon No :0384 3936211
Yazıhüyük İlköğretim Okulu
kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com