|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, oruçoğlu |
![]() |
Oruçoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oruçoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarOruçoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Oruçoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Oruçoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Oruçoğlu İlköğretim Okulu İletişim Oruçoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1985 Yılında Yılmaz ORUÇ ve İsmet ORUÇ tarafından yaptırılmış ve 1985-1986 Eğitim Öğretim yılında Oruçoğlu İlkokulu adı ile ilimiz Afyonkarahisar’da eğitim hayatına başlamıştır ![]() Açıldığı tarihte 12 dersliği olan okulumuz Afyon’un Eşraf Ailelerinden Yılmaz ORUÇ ve İsmet ORUÇ tarafından yaptırılmıştır ![]() Daha sonra 1999-2000 Öğretim yılında Afyon İl Özel İdaresince okulumuza ek bina yapılarak, sınıf sayıları artırılmış ve Sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçilmiştir ![]() Halen ikili öğretim yapan okulumuzda toplam 1225 (Ana Sınıfı 81 dahil) öğrenci ve 4 Okul Öncesi, 20 Birinci Kademe, 12 İkinci Kademe olmak üzere toplam 36 şube ile Eğitim – Öğretime devam edilmektedir ![]() Okulumuzda 1Müdür, 2 Müdür Yardımcısı, 4 Ana Sınıfı, 20 Sınıf ve 20 Branş öğretmeni olmak üzere 46 Öğretmen ve 1 Memur, 3 Yardımcı hizmetler personelinin özverili çalışmalarıyla eğitim öğretim sürdürülmektedir ![]() Oruçoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272-2135398 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://orucogluilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 439422@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Oruçoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|