|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, çelikbaş, ilköğretim, kahraman, merkez, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Kahraman Çelikbaş İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Kahraman Çelikbaş İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Şehit Kahraman Çelikbaş İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Kahraman Çelikbaş İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Kahraman Çelikbaş İlköğretim Okulu Bilgileri GENEL BİLGİLER Okulun Adı: Şehit Kahraman Çelikbaş İlköğretim Okulu Adresi :Hüsnü Karakaş Mahallesi 3577 ![]() Amaçları :Yasa ve yönetmeliklerde belirlenen Milli Eğitim genel ve özel amaçlarına uygun Türkiye Cumhuriyetinin temel kazanımlarına sahip çıkan, Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlı, Bilgi Toplumuna uygun öğrencilerinin yetiştirildiği Evrensel değerlerle örtüşen lider bir okul olmak ![]() Öğretim Şekli :Normal (tekli) Müdürü :Erol KOCABABA Okutulan Yabancı Diller:İngilizce Telefon Numaraları 0242)3397030 (Faks):3396182 OKULUN BİNA DURUMU Okulumuzun Bina özellikleri:Okulumuz iki binadan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derslik ve Laboratuarlar: Okulumuzda derslik sistemi uygulanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Kahraman Çelikbaş İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: ŞEHİT KAHRAMAN ÇELİKBAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şehit Kahraman Çelikbaş ilköğ ![]() Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2423397030 Faks Numarası: 2423396182 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Şehit Kahraman Çelikbaş İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|