|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, ilköğretim, karacasu, okulu, palamutçuk |
![]() |
Palamutçuk İlköğretim Okulu Karacasu Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Palamutçuk İlköğretim Okulu Karacasu AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Palamutçuk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Karacasu'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Palamutçuk İlköğretim Okulu Resimleri - Palamutçuk İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuz 1949 yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Palamutçuk İlköğretim Okulu eğitimde okul-aile işbirliğinin fevkalade önemli olduğu görüşündedir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda ADSL ve BT sınıfı vardır ![]() ![]() ![]() Biz biliyor ve inanıyoruz ki istikbal; Dimağlarındaki soru işaretlerini cevaplamak için ÇIRPINAN, ARAŞTIRAN, SORAN, ELEŞTİREN, ÖĞRENEN, BİLGİLERİNİ DOĞRU KULLANAN NESİLLERİN OLACAKTIR ![]() Palamutçuk İlköğretim Okulu Aydın Karacasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KARACASU Adı: PALAMUTÇUK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PALAMUTCUK KÖYÜ Telefon Numarası: 2564477062 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Palamutçuk İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|