|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çakmak, fevzi, ilköğretim, merkez, okulu, tekirdağ |
![]() |
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez TekirdağFevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tekirdağ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / MERKEZ Adı: FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çinarli Mahallesi Meşe Sokak No:10 Telefon Numarası: 2822612273 Faks Numarası: 2822633778 Tarihçe 1975 yılında zamanın valisi Fevzi Karatay, milli eğitim müdürü Sabahattin Avcıoğlu ve mahalle halkının maddi ve manevi destekleri ile yer Basri Kalyoncuoğlu’ndan alınmıştır ![]() Birinci kısım inşaatına 02 ![]() ![]() ![]() ![]() yılında ikinci sözleşme yapılmıştır ![]() Birinci kısım inşaatını müteahit Rahmi Çakır’a Ali Aksu vasıtası ile vekaleten verilmiştir ![]() 20 usta, 6 kalfa,20 işçi çalıştırılarak birinci kısım inşaatı 963 ![]() ![]() ![]() İkinci kısımın inşaatını Ordu doğumlu, müteahit Selahattin Demir almış, 20 usta,6 kalfa, 40-20 arasında değişen işçi ile inşaat 1 yıl 4 ay 11 günde tamamlanarak 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 13 Kasım 1976’da Tekirdağ’ın kurtuluşu yıl dönümünde, ihtiyaca binaen Cumhuriyet ve Aydoğdu ilkokullarından alınan 423 öğrenci ve 12 öğretmen ile eğitim öğretime başlamıştır ![]() Merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nun ilk müdürü olan Hulusi Arıcan’ın 13 Kasım 1976’da başladığı müdürlük görevini 1 Kasım 1983’ vefatı sebebiyle, 28 Ocak 1985 tarihinde yapılan atama ile Hüseyin Özcan devralmıştır ![]() 1984 yılında öğrenci sayısının artması sebebi ile derslik ihtiyacı doğmuş, bu nedenle aynı yılın Temmuz ayında ek bina yapımına başlanmıştır ![]() üstlenmiştir ![]() ![]() Misyonumuz: Biz Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu olarak; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() Vizyonumuz: Okulumuz Öğrencilerimize Hedeflediğimiz Vizyonumuz Çerçevesinde Yetiştirmek İçin Üstleneceğimiz Görevler ![]() ![]() ![]() Değerlerimiz: - Atatürk İlke ve inkılaplarını esas alarak eğitim öğretimimizi sürdürürüz ![]() - Öğrencilerimizin geleceği bizim için her şeyden daha önemlidir ![]() - Öğrencilerimizin gelişiminde ve bilgiye ulaşmalarında Rehberlik Hizmetinin çok önemli olduğunu bilerek hareket ederiz ![]() - Okulumuzda Vizyonumuzda Belirtilen Amaca Ulaşabilmek İçin Yapmak İstediğimiz Ölçülebilir Etkinliklerde Bulunmak ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|