Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çakmak, fevzi, ilköğretim, merkez, okulu, tekirdağ

Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Tekirdağ

Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri

Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tekirdağ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Çinarli Mahallesi Meşe Sokak No:10
Telefon Numarası: 2822612273
Faks Numarası: 2822633778

Tarihçe

1975 yılında zamanın valisi Fevzi Karatay, milli eğitim müdürü Sabahattin Avcıoğlu ve
mahalle halkının maddi ve manevi destekleri ile yer Basri Kalyoncuoğlu’ndan alınmıştır
Birinci kısım inşaatına 02071975 yılında başlanmış, ilk sözleşme yapılmış, 21051976
yılında ikinci sözleşme yapılmıştır
Birinci kısım inşaatını müteahit Rahmi Çakır’a Ali Aksu vasıtası ile vekaleten verilmiştir
20 usta, 6 kalfa,20 işçi çalıştırılarak birinci kısım inşaatı 963248 TL mal olmuştur
İkinci kısımın inşaatını Ordu doğumlu, müteahit Selahattin Demir almış, 20 usta,6 kalfa,
40-20 arasında değişen işçi ile inşaat 1 yıl 4 ay 11 günde tamamlanarak 1000000 TL mal olmuştur
13 Kasım 1976’da Tekirdağ’ın kurtuluşu yıl dönümünde, ihtiyaca binaen Cumhuriyet ve Aydoğdu
ilkokullarından alınan 423 öğrenci ve 12 öğretmen ile eğitim öğretime başlamıştır
Merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nun ilk müdürü olan Hulusi Arıcan’ın 13 Kasım
1976’da başladığı müdürlük görevini 1 Kasım 1983’ vefatı sebebiyle, 28 Ocak 1985 tarihinde
yapılan atama ile Hüseyin Özcan devralmıştır
1984 yılında öğrenci sayısının artması sebebi ile derslik ihtiyacı doğmuş, bu nedenle
aynı yılın Temmuz ayında ek bina yapımına başlanmıştırBinanın yapımını müteahit Selahattin Demirci
üstlenmiştir Ek bina 1984-1985 öğretim yılının Şubat ayında tamamlanmış, 16 Şubat’ta faaliyete geçmiştir

Misyonumuz:

Biz Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu olarak; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız

Vizyonumuz:

Okulumuz Öğrencilerimize Hedeflediğimiz Vizyonumuz Çerçevesinde Yetiştirmek İçin Üstleneceğimiz Görevler Biz Bütün Öğrencilerin Öğrenmelerini Sağlamak Bilgili Becerili Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak Ve 21 Yüzyılın İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Beceriler Kazandırmak İçin Varız

Değerlerimiz:

- Atatürk İlke ve inkılaplarını esas alarak eğitim öğretimimizi sürdürürüz

- Öğrencilerimizin geleceği bizim için her şeyden daha önemlidir

- Öğrencilerimizin gelişiminde ve bilgiye ulaşmalarında Rehberlik Hizmetinin çok önemli olduğunu bilerek hareket ederiz

- Okulumuzda Vizyonumuzda Belirtilen Amaca Ulaşabilmek İçin Yapmak İstediğimiz Ölçülebilir Etkinliklerde Bulunmak

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com