Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, mediha, mehmet, okulu, tekirdağ, tetikol, ögretmen

Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Bilgileri Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Bilgileri Tekirdağ

Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Hakkında - Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Resimleri

Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Tekirdağ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÖGRETMEN MEDİHA MEHMET TETİKOL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: 100YIL MH BURHAN FELEK SK
Telefon Numarası: 2822615041
Faks Numarası: 2822615359

TARİHÇEMİZ

İlimizde sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleri ve sınav başarıları ile kendinden söz ettiren okulumuz 1985/1986 öğretim yılında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu adıyla eğitim öğretime başlamıştır 1989/1990 öğretim yılında hayırsever emekli öğretmenlerimiz Mediha-Mehmet Tetikol?ların maddi manevi katkıları ve devlet vatandaş işbirliği ile ortaokul olarak planlanan ortaokul ile Mehmet Akif Ersoy İlkokulu aynı bahçede olması sebebi ile birleştirilmiş okulumuz bu eğitim yılından itibaren Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim okulu adını almıştır Anasınıfı için ayrılan ek binamız Okul Koruma Derneğimiz ve Devletin katkılarıyla tamamlanıp 1995 yılında hizmete girmiştir 2004/2005 öğretim yılında yine Tetikol?ların katkılarıyla ikinci ek binamız hizmete başlamıştır Tetikol ailesi bunu da yeterli görmeyip yeni ek binaya bir kat ilavesi daha yaptırmış ve 2005/2006 öğretim yılında yetiştirilmiştir

VİZYONUMUZ

Kendi ilgi ve yeteneklerinin farkına varan, işbirliği yapabilen, hedefleri olan, araştırmayı seven, milli değerlere sahip, üreten , bilgi ve becerisini çevresindeki insanlara anlatan ve onların gelişimine öncülük eden, bilim, teknoloji, sanat, spor gibi alanlarda Türkiye?yi dünyada tanıtacak, dinamik beyinler yetiştirmektir

MİSYONUMUZ

Öğrencilerimizi;

* Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen
* Sağlıklı ,mutlu, özgüvenli, barışçıl ve üretken bireyler olarak yetiştirmek
* Özgür düşünen ve düşündüklerini yaşamına yansıtan
* Dününü unutmayan, bugünü yaşayan, yarını düşünen
* Ülkenin bölünmezliğine ve bütünlüğüne sahip çıkan
* Milli değerleri özümseyen, değerini bilen ve kültürel aktarımını yapan
* Kendi ilgi ve yeteneklerinin farkında olup bu becerilerini toplum için kullanmaya istekli bireyler olarak yetiştirmektir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com