|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, mediha, mehmet, okulu, tekirdağ, tetikol, ögretmen |
![]() |
Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Bilgileri Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Bilgileri TekirdağÖgretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Hakkında - Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Tekirdağ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ögretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / MERKEZ Adı: ÖGRETMEN MEDİHA MEHMET TETİKOL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 100 ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2822615041 Faks Numarası: 2822615359 TARİHÇEMİZ İlimizde sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleri ve sınav başarıları ile kendinden söz ettiren okulumuz 1985/1986 öğretim yılında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu adıyla eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Kendi ilgi ve yeteneklerinin farkına varan, işbirliği yapabilen, hedefleri olan, araştırmayı seven, milli değerlere sahip, üreten , bilgi ve becerisini çevresindeki insanlara anlatan ve onların gelişimine öncülük eden, bilim, teknoloji, sanat, spor gibi alanlarda Türkiye?yi dünyada tanıtacak, dinamik beyinler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi; * Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen * Sağlıklı ,mutlu, özgüvenli, barışçıl ve üretken bireyler olarak yetiştirmek ![]() * Özgür düşünen ve düşündüklerini yaşamına yansıtan * Dününü unutmayan, bugünü yaşayan, yarını düşünen * Ülkenin bölünmezliğine ve bütünlüğüne sahip çıkan * Milli değerleri özümseyen, değerini bilen ve kültürel aktarımını yapan * Kendi ilgi ve yeteneklerinin farkında olup bu becerilerini toplum için kullanmaya istekli bireyler olarak yetiştirmektir ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|