|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hanım, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, zübeyde |
![]() |
Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliZübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tanıtım - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu İletişim ![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tarihçesi: Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün annesi olan ZÜBEYDE HANIM 'ın anısına okulumuza "ZÜBEYDE HANIM İLKÖĞRETİM OKULU" adı verilmiştir ![]() İzmit Şirintepe Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1993/1994 yılları arasında İzmit Belediyesi ile kurulan diyalog neticesinde okulun iate duvarları ve bahçe düzenlemesi yaptırılmıştır ![]() ![]() İlk mezunlarını 1986/1987 öğretim yılı sonunda veren okulumuz Ağustos 1994 tarihinde İLKÖĞRETİM okuluna dönüştürülmüştür ![]() ![]() ![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: ZÜBEYDE HANIM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şirintepe Mah ![]() Telefon Numarası: 2622395295 Faks Numarası: 2622235757 E-mail Adresi: Web Adresi: - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|