![]() |
Çavuşlu İlköğretim Okulu Hopa Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çavuşlu İlköğretim Okulu Hopa ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Çavuşlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çavuşlu İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Hopa'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çavuşlu İlköğretim Okulu Resimleri OKUL ÖZET BİLGİLERİ Bağlı olduğu il Artvin Bağlı olduğu ilçe Hopa Bağlı olduğu köy Çavuşlu Bağlı olduğu ile uzaklığı 59 km Bağlı olduğu ilçeye uzaklığı 9 km Yönetici sayısı 2009 1 Öğretmen sayısı 2009 2 Öğrenci sayısı 2009 42 Diğer personel 2009 Yok Şube sayısı 2009 6 Ana sınıfı Var Çavuşlu İlköğretim Okulu Artvin Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / HOPA Adı: ÇAVUŞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hopa-Artvin Telefon Numarası: 4663812131 E-mail Adresi :555767@meb ![]() ![]() Web Adresi: Çavuşlu İlköğretim Okulu - HOPA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|