Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bilgileri, ilköğretim, köprübaşı, manisa, okulu

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı Manisa

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Demirköprü Barajı' nın kurulup su tutulmasına başlanmasıyla, göl sahasının içinde kalan Borlu bucağı ikiye ayrılarak taşınmaya başlandıHalkın bir kısmı şimdiki Borlu kasabasının bulunduğu yerdeki, o günkü adıyla Tahtacı köyünün bulunduğu yere taşındıHalkın bir kısmı da 1959 da şimdiki Köprübaşı ilçesinin bulunduğu yere taşınmaya başladıBöylece Köprübaşının temelleri atılmış oldu

Baraj gölü sahasında kalan eski Borlu bucağında, beş sınıflı bir okul vardı Borlunun dağılmasıyla oradaki beş sınıflı ilkokul şimdiki Borlu kasabasının mühür ve evraklarıyla beraber gitti Köprübaşı'nda ise Köprübaşı İlkokulu adı ile 1959 yılında yeni bir ilkokul açıldı Uzun süre Eğitim Öğretime devam eden Köprübaşı İlkokulunda ilk müdür olarak ; Yaşar YILMAZ çalışmaya başlamıştır Okulumuzda sırasıyla: Mehmet KÜÇÜKMUTLU, Ali ERDOĞAN, Eyüp TAŞ, Halil ÖZTOP ve Salim DEMİR müdür olarak çalışmışlardır 1995 / 1996 yılında okulumuz 8 yıllık öğretime dönüştürülmüştürÖğrenci fazlalığından dolayı aynı yıl orta okul ve lise binaları birleştirilerek Köprübaşı Atatürk İlköğretim Okulu olarak Eğitim Öğretime devam etmiştir İlköğretime dönüştürüldüğünde okula Ahmet DEMİR müdür olarak atanmıştırDaha sonra Ahmet DEMİR'in ayrılmasıyla okul müdürü olarak Mahmut YELKEN atanmış olup, Daha sonra Mahmut YELKEN 2010 yılı yönetici yer değiştirmesiyle Salihli Fatih İlköğretim Okuluna atanmıştır, 2010 yılı Milli Eğitim Bakanlığı Rotasyon uygulamasında okulumuza Köprübaşı Çok Proğramlı Lisesi Müdürü Mehmet KORKMAZ atanmış olup halen görevine devam etmektedir

Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 6 sınıf öğretmeni, 9 Branş Öğretmeni, 1 Zihinsel Engelliler Öğretmeni 1 Memur ve 2 Hizmetli görev yapmaktadır

Okulumuza Çarıklar, Gölbaşı, Arpacı, Rağıllar, Çavullar ve İkizkuyu köylerinden, Yörükler ve Karahallı kümesinden 108 taşımalı öğrenci gelmektedir

Okulumuz sınıfları son sistem teknolojik alt yapı ve malzemelerle donatılmış olup, tüm sınıflarımızda Akıllı tahta ile eğitim öğretim yapılmakta olup, Okulumuzda Laboratuar, bilgi teknoloji sınıfı, okul kitaplığı, arşiv, spor odası, mevcuttur

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Köprübaşı
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Atatürk Mah
Okulun Web Adresi: http://ataturkiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com