|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, köprübaşı, manisa, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı ManisaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Demirköprü Barajı' nın kurulup su tutulmasına başlanmasıyla, göl sahasının içinde kalan Borlu bucağı ikiye ayrılarak taşınmaya başlandı ![]() ![]() ![]() ![]() Baraj gölü sahasında kalan eski Borlu bucağında, beş sınıflı bir okul vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 6 sınıf öğretmeni, 9 Branş Öğretmeni, 1 Zihinsel Engelliler Öğretmeni 1 Memur ve 2 Hizmetli görev yapmaktadır ![]() Okulumuza Çarıklar, Gölbaşı, Arpacı, Rağıllar, Çavullar ve İkizkuyu köylerinden, Yörükler ve Karahallı kümesinden 108 taşımalı öğrenci gelmektedir ![]() Okulumuz sınıfları son sistem teknolojik alt yapı ve malzemelerle donatılmış olup, tüm sınıflarımızda Akıllı tahta ile eğitim öğretim yapılmakta olup, Okulumuzda Laboratuar, bilgi teknoloji sınıfı, okul kitaplığı, arşiv, spor odası, mevcuttur ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Köprübaşı Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Atatürk Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://ataturkio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|