|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
artvin, hopa, ilköğretim, karadeniz, okulu |
![]() |
Hopa Karadeniz İlköğretim Okulu Hopa Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hopa Karadeniz İlköğretim Okulu Hopa ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Hopa Karadeniz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hopa Karadeniz İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Hopa'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hopa Karadeniz İlköğretim Okulu Resimleri OKUL ÖZET BİLGİLERİ Bağlı olduğu il Artvin Bağlı olduğu ilçe Hopa Bağlı olduğu ile uzaklığı 63 km Bağlı olduğu ilçeye uzaklığı İlçe merkezinde Yönetici sayısı 2009 1 Öğretmen sayısı 2009 19 Öğrenci sayısı 2009 391 Diğer personel 2009 1 Şube sayısı 2009 18 Ana sınıfı Var Hopa Karadeniz İlköğretim Okulu Artvin Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / HOPA Adı: HOPA KARADENİZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MERKEZ KULEDİBİ MAH ![]() Telefon Numarası: 4663515414 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi :829315@meb ![]() ![]() Web Adresi: Hopa Karadeniz İlköğretim Okulu - HOPA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ hopakaradeniz ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|