|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
artvin, ciner, hopa, hüsnü, ilköğretim, okulu |
![]() |
Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu Hopa Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu Hopa ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Hopa'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu Resimleri OKUL ÖZET BİLGİLERİ Bağlı olduğu il Artvin Bağlı olduğu ilçe Hopa Bağlı olduğu ile uzaklığı 68 km Bağlı olduğu ilçeye uzaklığı İlçe merkezinde Yönetici sayısı 2009 3 Öğretmen sayısı 2009 30 Öğrenci sayısı 2009 591 Diğer personel 2009 4 Şube sayısı 2009 25 Ana sınıfı Var Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu Artvin Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / HOPA Adı: HÜSNÜ CİNER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hopa Artvin Telefon Numarası: 4663517880 Faks Numarası: 4663517880 E-mail Adresi :811796@meb ![]() ![]() Web Adresi: Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu http://husnuciner ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|