|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, ankara, bilgileri, etimesgut, hasan, ilköğretim, okulu, yücel |
![]() |
Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Etimesgut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Resimleri - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Hakkında 1995 Yılında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Eryaman 3 ![]() ![]() 1996-1998 yılları arasında normal eğitim yapan okulumuz,çevresindeki aşırı yapılaşma sonucu öğrenci sayısındaki artış nedeniyle 1999-2000 öğretim yılından itibaren,ikili eğitime başladı ![]() Okulumuzda 32 derslik,1 Sunu odası ,2 Teknoloji Tasarım, 1 Resim, 1 Müzik, 1 Bilişim Teknoloji labaratuvarı, 1 Fen ve Teknoloji laboratuvarı, 1 Kütüphane, 2 Rehberlik, 1 Okul Aile Birliği, 1 Müdür,1 Müdür Başyardımcısı, 3 Müdür Yardımcısı, 1 Memur, 1 Hizmetli , 1 Öğretmenler odası, çok amaçlı konferans salonu ve kapalı spor salonumuz bulunmaktadır ![]() ![]() 2010-2011 Öğretim yılında 1738 Öğrenci ile Eğitimini sürdüren okulumuzda, 5 İdari personel, 86 Öğretmen , 1 Memur 1 Hizmetli olmak üzere 93 personel hizmet vermektedir ![]() Okulumuz her türlü Kültürel,sportif faaliyetlere ev sahipliği yapmaktadır ![]() ![]() Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT Adı: HASAN ALİ YÜCEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAŞBAKANLIK TOPLU KONUTLARI 3 ![]() ![]() Telefon Numarası: 3122824010 Faks Numarası: 3122825878 E-mail Adresi: 382579@meb ![]() ![]() Web Adresi: Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|