![]() |
Ulukonak İlköğretim Okulu Karpuzlu Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulukonak İlköğretim Okulu Karpuzlu AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ulukonak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Karpuzlu'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ulukonak İlköğretim Okulu Resimleri - Ulukonak İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Vizyonumuz / Misyonumuz MİSYONUMUZ (ÖZGÖREVİMİZ) ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI , ÇAĞIN İHTİYAÇLARINA GÖRE KENDİNİ YENİLEYEN , GELİŞTİREN , ÇEVRESİNE KARŞI DUYARLI , DEMOKRASİYİ BENİMSEMİŞ , İNSAN HAKLARINI GÖZETEN , SEVGİYİ, SAYGIYI VE HOŞGÖRÜYÜ ÖZÜMSEMİŞ , MİLLİ VE MANEVİ DUYARLILIĞA SAHİP BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR ![]() VİZYONUMUZ ULUKONAK İLKÖĞRETİM OKULUNU HAYAT BOYU ÖĞRENEN, ÜRETEN, YENİLİKLERE AÇIK OLAN, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLMAK ![]() Derslik Sayısı : Okulumuzda 8 derslikle eğitim öğretim faaliyeti yürütmekteyiz ![]() Ulukonak İlköğretim Okulu Aydın Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KARPUZLU Adı: ULUKONAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ULUKONAK KÖYÜ Telefon Numarası: 2567456267 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Ulukonak İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|