|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
75yıl, bebekli, bilgileri, ilköğretim, kula, manisa, okulu |
![]() |
Bebekli 75.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebekli 75.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaBebekli 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bebekli 75 ![]() Okulumuz arsası 6959m olup köy halkından Ali Osman EROĞLU tarafından bağışlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15/05/2002 tarihi itibariyle birden sekize kadar ilköğretim olarak eğitim-öğretim hayatını sürdürmüştür ![]() 2006 yılında okulumuza Kula Kaymakamı Hüseyin CANSEVEN tarafından 4 derslik ve yemekhane olarak ek bina ilave edilmiştir ![]() Okulumuz 2010/2011 eğitim-öğretim yılına 16şube ve 397 öğrenci ile öğretimine devam etmektedir ![]() Bebekli 75 ![]() Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (236) 8311027 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bebekli Köyü Okulun Web Adresi: http://bebekli ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 392331@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bebekli 75 ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|