|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, derbent, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Derbent İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derbent İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaDerbent İlköğretim Okulu Hakkında - Derbent İlköğretim Okulu Tanıtım - Derbent İlköğretim Okulu Resimleri - Derbent İlköğretim Okulu İletişim ![]() Derbent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1958 yılında kısa bir süre için eski köy camisinin yanında bulunan köy odasında ''Derbent İlkokulu'' olarak eğitim öğretim hizmetine başlamış olup, daha sonra şuan köy düğün salonu olarak hizmete giren binada eğitim öğretimini sürdürmüş, 1988 yılında ise yeni yapılan binalarda ''Derbent İlköğretim Okulu'' adıyla sekiz yıllık ilköğretim uygulamasına geçmiştir ![]() Derbent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 6515004 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://tavsanliderbentio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 179779@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Köy Tavşanlı' ya 14 km, Harmancık' a 22 km, Keles' e 40 km uzaklıktadır ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Derbent İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|