|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, evren, ilköğretim, kenan, kula, manisa, okulu |
![]() |
Kenan Evren İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Evren İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaKenan Evren İlköğretim Okulu Hakkında - Kenan Evren İlköğretim Okulu Tanıtım - Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri - Kenan Evren İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kenan Evren İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1982 yılında Devlet tarafından temeli atıldı ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() 1995 - 1996 öğretim yılında iki bina birleştirilerek Kenan Evren İlköğretim okulu olarak eğitim öğretime başladı ![]() Şu anda 37 personel ve 795 öğrenci mevcudu ile ilçemizin en büyük okullarından biridir ![]() ![]() Okulumuz fiziki olarak yetersiz gelmektedir ![]() Kenan Evren İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: 236 8161520 Okulun Faksı: 236 8165756 Okulun Adresi: 4 Eylül Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Maillerinizin okula ulaşması için admin@kenanevren ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|