Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fethiye, ilköğretim, menteşeoğlu, muğla, okulu

Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Menteşeoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

İlçemiz, Dere ve Bağlıağaç köylerinde 1966 yılında meydana gelen "Heyelan" nedeniyle 1968 yılında

Afet İşleri Genel Müdürlüğünce okulumuza adı verilen Menteşoğlu Mahallesi kurulmuştur

Mahallemize ve okulumuza bu ismin verilmesinin nedeni, o yıllarda Muğla Senatörü Haldun MENTEŞEOĞLU' nun İmar ve İskan Bakanı olmasıdır

Okulumuzun arsası ilçemiz Ovacık köyünde Merhum Ahmet SAZ' dan istimlak edilmek suretiyle satın alınmıştır

İlk yapıldığı yıl bir toplantı salonu bir de öğrenim binası olmak üzere iki prefabrik üniteden ibaret okulumuz 15 Ağustos 1970 yılında Bayındırlık İl Müdürlüğünce Okul Müdürü Ömer POYRAZ' a teslim edilmiş ve 20 Eylül 1970 yılında ilk defa eğitim öğretime başlamıştır

1971 yılı Mayıs ayında yapılan okul bitirme sınavları sonucu 17 erkek, 8 kız öğrenciye ilk defa diploma verilmiştir

1991-1992 eğitim öğretim yılının Haziran ayında mevcut prefabrik bina yıkılmış ve şu anda eğitim öğretim hizmeti vermekte olan iki katlı yeni binamızın yapımına başlanmıştır

1992-1993 yılı eğitim öğretim yılı birinci döneminde öğrencilerimiz Patlangıç İlköğretim Okulunda öğrenimlerine devam etmiş,1993 yılı Şubat ayında betonarme binamızın yapımı tamamlanarak eğitim öğretime başlanmıştır

Okulumuz 2000-2001 eğitim öğretim yılı Eylül ayında ilk defa 8 yıllık eğitime başlanmıştır

Derslik yetersizliğinden normal eğitim öğretim yerine ikili eğitim öğretime geçilmiştir

Bugün en büyük sıkıntımız derslik sayısının yetersiz olmasıdır Mevcut derslik sayımız kadar ilave derslik yapıldığında Okulumuz yeniden normal eğitim öğretime geçecektir

Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye
Okulun Telefonu: 252 646 55 22
Okulun Faksı: 252 646 80 21
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://wwwmenteseogluilkogretimnet
Okulun E-Posta Adresi: menteseogluilkogretim@hotmail com
Okulun Müdürü: VELİ AKÇAY
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 131 - İlçe Merkezine Uzaklığı 5
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 350-400 TL

Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com