|
|
Konu Araçları |
fethiye, ilköğretim, menteşeoğlu, muğla, okulu |
Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaMenteşeoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Menteşeoğlu İlköğretim Okulu İletişim Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlçemiz, Dere ve Bağlıağaç köylerinde 1966 yılında meydana gelen "Heyelan" nedeniyle 1968 yılında Afet İşleri Genel Müdürlüğünce okulumuza adı verilen Menteşoğlu Mahallesi kurulmuştur Mahallemize ve okulumuza bu ismin verilmesinin nedeni, o yıllarda Muğla Senatörü Haldun MENTEŞEOĞLU' nun İmar ve İskan Bakanı olmasıdır Okulumuzun arsası ilçemiz Ovacık köyünde Merhum Ahmet SAZ' dan istimlak edilmek suretiyle satın alınmıştır İlk yapıldığı yıl bir toplantı salonu bir de öğrenim binası olmak üzere iki prefabrik üniteden ibaret okulumuz 15 Ağustos 1970 yılında Bayındırlık İl Müdürlüğünce Okul Müdürü Ömer POYRAZ' a teslim edilmiş ve 20 Eylül 1970 yılında ilk defa eğitim öğretime başlamıştır 1971 yılı Mayıs ayında yapılan okul bitirme sınavları sonucu 17 erkek, 8 kız öğrenciye ilk defa diploma verilmiştir 1991-1992 eğitim öğretim yılının Haziran ayında mevcut prefabrik bina yıkılmış ve şu anda eğitim öğretim hizmeti vermekte olan iki katlı yeni binamızın yapımına başlanmıştır 1992-1993 yılı eğitim öğretim yılı birinci döneminde öğrencilerimiz Patlangıç İlköğretim Okulunda öğrenimlerine devam etmiş,1993 yılı Şubat ayında betonarme binamızın yapımı tamamlanarak eğitim öğretime başlanmıştır Okulumuz 2000-2001 eğitim öğretim yılı Eylül ayında ilk defa 8 yıllık eğitime başlanmıştır Derslik yetersizliğinden normal eğitim öğretim yerine ikili eğitim öğretime geçilmiştir Bugün en büyük sıkıntımız derslik sayısının yetersiz olmasıdır Mevcut derslik sayımız kadar ilave derslik yapıldığında Okulumuz yeniden normal eğitim öğretime geçecektir Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 646 55 22 Okulun Faksı: 252 646 80 21 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://wwwmenteseogluilkogretimnet Okulun E-Posta Adresi: menteseogluilkogretim@hotmail com Okulun Müdürü: VELİ AKÇAY Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 131 - İlçe Merkezine Uzaklığı 5 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 350-400 TL Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|