|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, dereköyu, hisarcık, ilköğretim, kütahya, okulu |
![]() |
Dereköyu İlköğretim Okulu Bilgileri Hisarcık Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dereköyu İlköğretim Okulu Bilgileri Hisarcık KütahyaDereköyu İlköğretim Okulu Hakkında - Dereköyu İlköğretim Okulu Tanıtım - Dereköyu İlköğretim Okulu Resimleri - Dereköyu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Dereköyu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1933 yılında 1970 depremi öncesindeki beldemizin eski yerleşim yerinde eğitim öğretimine 3 sınıflı olarak başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun 1971 yılında şimdiki binasının yanında prefabrik olarak binası yapılmış olup 1987 yılına kadar bu binada eğitim öğretim sürdürülmüştür ![]() ![]() Dereköyu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Hisarcık Okulun Telefonu: (274) 491 20 66 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dereköy Beldesi Okulun Web Adresi: http://derekoyilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 179001@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dereköyu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|