|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, dursun, fakih, ilköğretim, kure, okulu, söğüt |
![]() |
Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Bilgileri Söğüt Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Bilgileri Söğüt BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Söğüt'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Söğüt'teki İlköğretim Okulları - Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Resimleri - Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Hakkında KÜRE DURSUN FAKIH İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Daha aydınlık bir gelecek için ![]() ![]() ![]() Atatürk'ün gösterdiği "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır ![]() ![]() Başarı hedeflerimize ulaşmak için her türlü kaynağı kullanırız, bu amaçla farklı bilgi pencerelerinin açılmasını sağlarız ![]() ![]() KÜRE DURSUN FAKIH İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Çocuğun ve ailesinin etkin katılımı esastır ![]() Çocuğa verilen eğitim programı onun gereksinimlerine uygun olmalıdır ![]() Çocukların gereksinimlerini karşılamak amacıyla demokratik eğitim anlayışına uygun eğitim ortamları hazırlanır ![]() Çocukların Türkçe' yi güzel konuşmalarına gereken önem verilir ![]() Eğitimde çocuğun kendine güven ve saygı duyması sağlanır özdenetim becerileri kazandırılır ![]() Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Bilecik Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / SÖĞÜT Adı: KURE DURSUN FAKİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Küre Dursun Fakih ilköğ ![]() ![]() Telefon Numarası: 2283653008 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 245628@meb ![]() ![]() Web Adresi: BİLECİK - SÖĞÜT - Kure Dursun Fakih İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|