|
|
Konu Araçları |
bilgileri, hasanlar, hisarcık, ilköğretim, kütahya, okulu |
Hasanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Hisarcık Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hasanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Hisarcık KütahyaHasanlar İlköğretim Okulu Hakkında - Hasanlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Hasanlar İlköğretim Okulu İletişim Hasanlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hasanlar Köyünde ilkokul binasının yapımına 1926 yılında başlanmıştır Okul inşaatı tamamlayıncaya kadar öğretmen, köy odasında yaşlılılara okuma-yazma öğretmiştir 1927-1928 yılında eğitim öğretime başlayan okul 1970 Gediz depremine kadar hizmet vermiştir1970 Gediz depreminde okulun yıkılmasıyla geçici bir süre için baraka şeklinde iki kısımdan oluşan derslikler yapılmıştır 1978 yılında ise yeni okulun inşaatına başlanmış ve ertesi yıl eğitim vermeye başlamıştır 1995-1996 yılında derslikler yıkılmış ve okul bahçesi genişletilmiştir İlköğretimşn sekiz yıla çıkmasından sonra sınıf yetersizliğinden dolayı okulumuzda sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim uygulanmıştır 2004 yılında okula ek bir bina yapımına başlanmıştır Ek binanın yapımıyla 2005-2006 öğretim yılında okulumuz yeni binaya geçmiş ve normal eğitime dönmüştür Okulumuz halen yeni binada eğitim öğretime devam etmektedir Misyon Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız Bizöğrencilerimizin Milli Eğitim Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeteri düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsel bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21 yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, ekip çalışmasına inanmış, ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, başarıyı daima ekip çalışmasında gören, bir sonraki eğitim için kendisini hazırlamış öğrenciler ile üstün nitelikli personelin geliştirilmesi asıl işimizi oluşturmaktadır Vizyon İstiyoruz ki Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağlandığını bilsin İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın İstiyoruz ki Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun Dpğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın İsityoruz ki Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın Hasanlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Hisarcık Okulun Telefonu: 274 496 2177 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://hasanlarilkogretimmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 425051@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hasanlar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|