|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, fahrettin, ilköğretim, okulu, söke, uyguntüzel |
![]() |
Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulu Resimleri - Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz ve çevresi şehrimizin güneybatı kısmında yer almaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz halen 9 sınıf, 1 bilgisayar laboratuarı, 1özel alt eğitim sınıfı ,270 öğrenci ve tam gün eğitim ile faaliyet göstermektedir ![]() MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, vatansever, insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliği'ne inanmış, hoşgörülü, teknolojik bilgilerle donatılmayı hedefleyen ulusunu seven, bilgiye kendisi ulaşabilen, kendisine güven dutan, sosyal faaliyetlere ve eğitime verdiği önemle ilçede adından söz ettirebilen, yönetim-öğretmen-öğrenci-veli dayanışması ile örnek olan, kendinden sonraki okullara, yularıdaki tüm nitelikleri taşıyan bireyler yetiştirmeyi amaçlayan, çevresiyle ve içinde bulunduğu toplumla tam işbirliği yaparak demokratikleşmeyibaşarabilmiş ender okullardan biri olan "FAHRETTİN UYGUNTÜZEL İLKÖĞRETİM OKULU" yuz ![]() VİZYONUMUZ * Türkçe'yi en iyi kullanan; * Bütün öğrencilerimizin yeteneklerini en iyi şekilde ifade edebildiği; * Bütün öğrenci ve personelinin çağın teknolojisinden yararlanabildiği; * Her öğrencinin okulumuzda bulunan bilgisayar laboratuvarından ve tepegözlerinden en iyi şekilde yararlanabildiği; * Doğayı seven ve koruyan, çevresine sahip çıkan; * Kendine tam güveni olan; * Sorgulama ve özeleştiri yapabilen; * Öğretmeninden rehber olarak yararlanarak, bilgiye kendisi ulaşabilen öğrencilerin olduğu; * Okul-Aile işbirliğini en iyi şekilde sağlayarak, ekonomik sorunlarını çözmüş, velinin yalnızca para ile değil, okulun eğitimi ile ilgili her türlü etkinliğine katılımını sağlamak; * Demokratik eğitim yolu ile demokrasiyi evde ve okulda yaşatmaya başlamak; * Her öğrencimizin ileride bir meslek sahibi olabildiği, birikimlerini ve edinimlerini okulumuzun, aynı zamanda çevremizin gelişimine katkıda bulunabilen bireyler haline gelmelerini sağlamak; * Proje üretirken okulumuzun adını ülke çapında duyurabilmenin hedeflenmesini sağlamak; * Okulumuzda her öğrencinin aradığı tüm bilgileri bulabileceği, geniş çaplı bir kütüphane oluşturmak; * Okulumuzda, geniş çaplı bir müze oluşturmak ![]() Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: FAHRETTİN UYGUNTÜZEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇELTİKÇİ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565120242 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :242374@meb ![]() ![]() fuyguntuzel90@hotmail ![]() Web Adresi:Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulu - MEB Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|