|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ibrahim, ilköğretim, izmir, kocagöbek, menderes, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Menderes İzmirŞehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İzmir İli Menderes İlçesi Tekeli Beldesinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun kuruluşu eski olmakla birlikte yeni binasına 1992 yılında kavuşmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: (232) 7966032 Okulun Faksı: (232) 7966032 Okulun Adresi: Tekeli Kasabası Okulun Web Adresi: İZMİR-MENDERES (Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Ok ![]() Okulun E-Posta Adresi: tekelimem35@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza ulaşım oldukça kolaydır ![]() 508 nolu otobüsle gelecekler ![]() Daha sonra 718 nolu Menderes-Torbalı otobüsleriyle beldemize ulaşabilirler ![]() Ayrıca Bulgurca Minibüsleriyle de okulumuza rahatlıkla ulaşabilirler ![]() Gaziemir - Menderes 15 dakika sürer ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|