|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, fevzipaşa, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
Fevzipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fevzipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaFevzipaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzipaşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fevzipaşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cumhuriyetten önce okulun bugünkü yerinde medrese varmış Cumhuriyetin ilanı ile zamanın Belediye Başkanı Boyacıoğlu Mehmet Efendi’nin teşebbüsüyle 1925 yılında medresenin karşısına okul binası inşa edilmiştir Bina ahşap olduğu için çabuk yıpranmış,1962 yılında tamamen yıkılmıştır![]() Yıkılan eski bina yerine Devlet tarafından medrese olan bina okul olarak yaptırılmıştır 1963 yılında 300 000 TL harcanmıştır İnşaatın bitimine müteakip 1964-1965 öğretim yılında hizmete açılmıştır Okul üç katlı olup, her katta çeşitli hizmetler için bölümler vardır Bina 6 derslikli olup İlköğretim okulu olunca 8 dersliğe çıkarılmıştır![]() Vizyonumuz : Sürekli daha iyiye ve başarıya ulaşmak için; çaba gösterilen öğretmen, öğrenci ve velilerin birbirlerine duyarlı, içinde bulunmaktan mutlu olunan, etkili bir çocuk dostu okul olmaktır ![]() Misyonumuz : İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu orta öğretim kurumlarına yönlenmelerine katkıda bulunmaktır Fevzipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 6141154 – 6150178 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Domaniç Caddesi Fevzipaşa Sokak No:1 Okulun Web Adresi: http://fevzipasaio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Fevzi_pasa_ io@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fevzipaşa İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|