![]() |
Alaniçi İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alaniçi İlköğretim Okulu Menemen İzmirAlaniçi İlköğretim Okulu Hakkında - Alaniçi İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaniçi İlköğretim Okulu Resimleri - Alaniçi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alaniçi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Alaniçi İlköğretim Okulu, Alaniçi İlköğretim Okulu, 1932 yılında kurulmuştur ![]() ![]() Menemene yaklaşık 22 km uzaklıkta Emiralem beldesine bağlı bir köydür ![]() vermektedir ![]() ![]() sınıfımız mevcuttur ![]() ![]() Alaniçi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: 232 837 12 09 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Alaniçi Köyü / Emiralem Beldesi Okulun Web Adresi: http://alaniciilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 585167@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alaniçi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|